Cauta solutiile de care ai nevoie. Noi te ajutam.
Cauta intai si daca inca ai nevoie de ajutorul nostru, ne gasesti la sectiunea contact. Suntem aici pentru a te ajuta!
TESTAREA SERVICIULUI
Da, puteti testa gratuit serviciile noastre pe o perioada de 7 zile.
Nu aveti nici o obligatie. Testarea gratuita inceteaza automat dupa 7 zile.
CE SUNT LICITATIILE
Achizitiile publice reprezinta procesele de planificare, organizare, publicitate si de proceduri, stabilire a prioritatilor , in vederea realizarii de cumparari de c?tre organizatiile care sunt finantate total sau partial de bugete publice (europene, nationale centrale sau locale, donori internationali).
Va ofera sansa de a gasi clienti noi, economisind bani, timp si resurse. Monitorizam zilnic pentru dumneavoastra sute de surse si va trimitem pe e-mail licitatiile care va intereseaza.
Licitatiile din Romania se publica in mare parte pe SEAP (sistemul electronic de achizitii publice), dar autoritatile contractante sunt libere sa publice licitatiile de mica valoare unde doresc. In momentul actual, exista sute de site-uri, portale, ziare etc.unde se publica anunturi de achizitii, iar altele noi apar aproape saptamanal.
Da, puteti participa la licitatii daca indepliniti conditiile mentionate in Documentatia licitatiei.
ANUNTURILE MELE
AJUTOR
Un tichet reprezinta o facilitate pe care serviciul nostru v-o pune la dispozitie pentru a putea raporta eventuale probleme de functionalitate intampinate pe durata utilizarii sale.
ABONAMENTE